REX Holzbearbeitungsmaschinen, ny

REX Holzbearbeitungsmaschinen er kjent som en ledende leverandør av effektive og slitesterke høvler. I rundt 70 har REX bygget maskiner med tysk kvalitet og presisjon, som har satt standarder innen moderne trebearbeiding. Egenskaper som topp matehastigheter, store arbeidsbredder, høy kvalitetsstandard og godt utbygget service overbeviser industri- og håndverksbedrifter over hele verden. I dag er over 35.000 REX-høvler i drift i mer enn 90 land, delvis under svært krevende forhold.

Modulsystem tilpasset kundenes behov

Kundene i treindustrien dekker et bredt spekter av produkter og anvendelser, og har derfor individuelle behov. REX høvelmaskiner er ikke standardprodukter. De bygges opp av moduler, og kan tilpasses og utvides etter kundens ønsker og krav. Med høy andel egenproduksjon, og en effektiv produksjonsprosess, er maskinene allikevel konkurransedyktige.

Justering og sliping av verktøy

REX tilbyr også utstyr for sliping og justering av høvelstål, fra manuelle stasjoner til  den fullt automatiske SWK. Dessuten tralle for skånsom og sikker transport av kutterhoder, og måleverktøy og vekt for nøyaktig justering og kontroll.

Nyttig og effektivt for deg som sliper selv, eller tar imot verktøy for sliping.

Klikk på logoen for å komme til REXs hjemmeside