[rev_slider creative]

Verdiløfte

 

AVANCE Treteknikk kan bidra med moderne produksjonsteknikk og utstyr som gjør din prosess mer effektiv.  Det er viktig for å være konkurransedyktig i forhold til andre byggematerialer, og for å drive lønnsomt i en stadig hardere, internasjonal konkurranse om markedet for treprodukter.

AVANCE Treteknikk tilbyr teknologi og utstyr fra ledende leverandører, og vil være en partner for å uvikle gode løsninger for våre kunder. Vi setter stor pris på innspill fra deg. Det bidrar til å gjøre tilbudet og servicen bedre.

 

Jeg brenner for økt bruk av tre!

 

Jeg heter Jan Reidar Skretteberg, og sammen med mine partnere er jeg AVANCE Treteknikk.

Økt bruk av tre fra bærekraftig skogbruk kan hjelpe planeten vår å takle klimautfordringene.  Tre er det eneste fornybare byggematerialet vi har. Når et tre vokser lagrer det CO2, omtrent et tonn pr. kubikkmeter. Den samme mengden CO2 blir frigjort når treet brytes ned (brennes eller råtner). Tre er altså klimanøytralt. Når du velger tre hjelper du miljøet, og du får vakre og naturlige produkter. Og når du ikke trenger dem lenger, gir du dem ganske enkelt tilbake til naturens kretsløp.

I tillegg er tre et materiale med fantastiske tekniske og estetiske egenskaper, og med utrolig mange anvendelser. Tre er et materiale for fremtiden

Jeg har jobbet med bedrifter i treindustrien i Europa i mer enn 20 år. Jeg har deltatt aktivt i arbeidet med å utvikle harmoniserte standarder for konstruksjonslim og bærende treprodukter i Europa. Dette arbeidet har gitt meg et engasjement for bruk av tre, og jeg har opparbeidet et stort nettverk i bransjen og hos myndigheter og institutter. Trebransjen er i en spennende utvikling og det er stort potensiale for vekst i bruk av tre.

Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg å gjøre din bedrift mer effektiv.

Leave A Reply Form

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.